Yoga Alphen aan den Rijn

 
 Yoga Alphen aan den Rijn voor natuurlijke balans bij CuraCameo

 

De CuraCameo Yoga Praktijk in Alphen aan den Rijn van Iris Troost blinkt uit door een persoonlijke aanpak. In de hectiek van het dagelijkse leven is het juist belangrijk om ook tot innerlijke rust te komen. Yoga blijkt een goede manier te zijn om meer balans, eenheid en harmonie in je leven te brengen; het helpt bij verscheidene gezondheidsklachten en houdt je soepel.  Met CuraCameo Yoga Alphen aan den Rijn kun je bijvoorbeeld door meditatie beter met jezelf in balans komen. Daardoor zal je stress verminderen, je vitaliteit toenemen en zullen slaapproblemen gereduceerd worden. Wist je dat zaken als lage rugklachten en obesitas te maken hebben met een disbalans tussen lichaam en geest?

De CuraCameo Yoga Studio in Alphen aan den Rijn met als docent Iris Troost biedt naast privé 1-op-1 sessies ook lessen in klein groepsverband aan omdat  niet iedereen in groepsverband wil of kan meedoen vanwege eigen voorkeuren of lichamelijke conditie.  Kortom, er is  voor ieder wat wils.

Samengevat ben je bij CuraCameo Yoga te Alphen aan den Rijn aan het juiste adres voor:

·       Innerlijke rust

·       Meditatie

·       Stressvermindering

·       Vitaliteitstraining

·       Het reduceren van slaapproblemen

·       Het reduceren van lage rugklachten; door de juiste Yogabeoefening zullen rug- en nekspieren versterkt worden.

·       De bestrijding van overgewicht; obesitas kan met Yoga aangepakt worden.

Neem gerust contact op met CuraCameo Yoga Studio in Alphen aan den Rijn om een en ander te bespreken of een afspraak in te plannen.