Wie is Iris


Ik groeide op in een boerenfamilie op het eiland Voorne Putten. Daar is mijn fascinatie voor de natuur begonnen. Dit weerspiegelt zich in mijn dagelijks leven; denken en handelen, eco-biologische voeding en dito verzorgingsproducten, yoga en ademhalingsoefeningen.

Vervolgens ben ik in de verpleging terechtgekomen. In die jaren ben ik mij meer gaan verdiepen in uiterlijke en innerlijke schoonheid en daarvoor heb ik verschillende specialistische opleidingen gevolgd. In 1983 nam ik een grote stap: ik startte mijn eigen holistische behandelcentrum, Kuuroord Rijnhoven in Hazerswoude-Rijndijk. Als eerste in Nederland bood ik hier een 3-5 daagse sapvastenkuur aan.

Mijn ontwikkeling stond niet stil en in 1997 heb ik een nieuwe praktijk geopend in een schitterend historisch pand aan de Stationsstraat in Alphen aan den Rijn, waar ik tot op de dag van vandaag met heel veel plezier werk. Ik heb mij toegelegd op integrale schoonheidsverzorging en verdiepte mij in anti-aging, yoga, detox en vitaliteit. Die brede interesse heeft zich vertaald in een praktijk waar schoonheidsverzorging hand-in-hand gaat met vitaliteitscoaching. Je komt hier tot rust en verkent jouw eigen mogelijkheden om tot een gezonde levensstijl en meer ontspanning te komen. 

Ben je op zoek naar meer balans in je leven, een gezond lichaam en een gezonde geest? Wil je weer stralen, vanuit jouw persoonlijke innerlijke energie? Ik nodig je van harte uit om samen met mij die wens te verwezenlijken.

Je bent meer dan welkom in mijn praktijk Cura Cameo.Iris Troost