Wie is Iris


Iris groeide op in een boerenfamilie op het eiland Voorne Putten. Daar is haar fascinatie voor de natuur begonnen. Dit weerspiegelt zich in haar dagelijks leven; denken en handelen, eco-biologische voeding en dito verzorgingsproducten, yoga en ademhalingsoefeningen.
Zij startte haar carriere in de verpleging. Hier werd haar duidelijk hoeveel invloed jezelf hebt op je gezondheid. Haar interesse was gewekt. Zij volgde opleidingen in detox, voeding, ontspanning en verzorging. Met als specialisatie, hoe zich dit vertaald in ons grootste orgaan "de huid". De huid is immers de spiegel van je gezondheid. 

In 1983 startte zij haar eigen holistische behandelcentrum met verschillende disciplines; Kuuroord Rijnhoven in Hazerswoude-Rijndijk. Als eerste in Nederland bood Iris hier een 3-5 daagse sapvastenkuur aan.

Haar ontwikkeling stond niet stil en in 1997 heeft zij een nieuwe praktijk geopend in een schitterend historisch pand aan de Stationsstraat in Alphen aan den Rijn, waar zij tot op de dag van vandaag met heel veel plezier werkt. Zij is gespecialiseerd en blijft zich continu ontwikkelen in anti-aging, yoga, detox en vitaliteit. Deze integratie van kennis heeft haar gebracht tot wat zij nu is; huidprofessional, permanent make-up specialist, yogadocent en detox-vitaliteitscoach. 

Haar intentie is om je weer te laten stralen, vanuit jouw persoonlijke innerlijke energie. Aandacht voor jezelf is volgens Iris een "must" om je leven ten volle te benutten. Iris coacht met ruime kennis en jaren lange ervaring, haar cliënten van elke leeftijd op natuurlijke wijze, zonder botox of fillers, naar vitaliteit en naar een stralende huid met minder lijntjes en rimpeltjes.
Je krijgt bij haar de tijd om tot rust te komen en je mogelijkheden te verkennen naar een gezonde levensstijl. Haar behandelingen en de juiste dagelijkse verzorging staan centraal om je schoonheid tot leven te brengen.  


Wil je meer stralen met een gezonde huid, vanuit jouw persoonlijke innerlijke energie? Ben je op zoek naar meer balans in je leven, een gezond lichaam en een gezonde geest? Iris nodigt je van harte uit om samen jouw wens te verwezenlijken.
Je bent meer dan welkom in haar praktijk Cura Cameo.


CuraCameo wie is Iris


Iris Troost