Vitaliteitscoaching


Je kent het allemaal…. Het gevoel vastgelopen te zijn in je leven, wensen, relatie, werk …Niet meer weten wat te doen om je weer gezond, energiek, relaxed en vitaal te voelen.


CuraCameo biedt je de helpende hand. In een kort, maar doeltreffend begeleidingstraject dat gericht is op je persoonlijke behoeften worden valkuilen besproken en laat ik je ervaren waar je kracht zit om energieblokkades op te heffen.
Middels je capaciteiten en karakter geef ik je inzicht in jezelf.

Vanuit de specialisatie van CuraCameo begeleid ik je in een periode van 6 weken met 1 sessie per week naar een nieuwe leefstijl, gebruikmakend van mindfulness voor een positieve geestelijke instelling, waarin je meer kracht ontwikkelt om je doelstellingen te bereiken. Daarnaast gaan we ons focussen op de patronen in je leven zoals een gezond voedingspatroon, voedingssuppletie, beweging en betere ademhaling. Zelfmassage en uitgekiende evenwichtsoefeningen zijn tevens onderdeel van de behandeling. 
Je zult gaan merken dat het leven rustiger, overzichtelijker, gezonder en plezierig wordt. Uiteindelijk zul je zelfs tijd over gaan houden!


De Vitality lijn van Laviesage ondersteunt met effectieve voedingssupplementen het goed functioneren van de stofwisseling en het immuunsysteem. Het levert het lichaam extra energie en houdt de gewrichten soepel. 
Neem vrijblijvend contact op om een en ander te bespreken of een afspraak in te plannen.