Voor wie er altijd verzorgd wil uitzien

Wenkbrauwen
Heb je er genoeg van om dagelijks je wenkbrauwen bij te moeten tekenen? Wil je graag strakkere, vollere, bredere of donkerdere wenkbrauwen? Permanente make-up is dé oplossing! Ook een paar geheel nieuwe wenkbrauwen kunnen gecreëerd worden als je bijv. vanwege chemo, alopecia areata of overmatig epileren geen of nauwelijks geen haairgroei meer hebt. Mooie wenkbrauwen liften je hele gezicht en zijn echte blikvangers die 80% van je gezichtsuitdrukking bepalen.

Er zijn verschillende soorten technieken om wenkbrauwen te zetten, die zowel in combinatie als individueel toegepast worden. 

- shading:
Met deze techniek worden bestaande wenkbrauwen geperfectioneerd middels het aanbrengen van kleurpigment in de huid, waardoor een schaduw onder de eigen wenkbrauwen ontstaat, waardoor zij voller, strakker en natuurlijker zullen ogen.
- microblading: 
Bij deze semi-permantente techniek van ’s werelds bekende PhiBrow methode worden de wenkbrauwen op basis van jouw unieke botstructuur uitgemeten. De hairstrokes worden stuk voor stuk gezet waardoor de huid nog steeds zichtbaar is en het net echte wenkbrauwhaartjes zijn. Deze techniek heeft wenkbrauwen die nauwelijks van natuurlijke te onderscheiden zijn tot resultaat.

Ben je (nog) niet toe aan PMU? Dan is er nog een andere optie om je wenkbrauwen te verfraaiien en wel door ze te veranderen in de zgn. ‘fluffy brows’, dé trend op wenkbrauwengebied van dit moment.Eyeliner
Herken je het ongemak van een niet strak en synchroon getekende eyeliner? 
Met een permanente eyeliner is dit verleden tijd. Je ziet er altijd perfect verzorgd uit, je ogen lijken groter en je wimpers voller. Kortom: altijd een stralende look!


Hygiëne en Veiligheid
CuraCameo is in het bezit van de vergunning verstrekt door de GGD en dus volledig bevoegd om deze behandelingen uit te voeren.
Neem vrijblijvend contact op om een en ander te bespreken of een afspraak in te plannen.