Permanente make up Alphen aan den RijnPermanente make-up in Alphen aan den Rijn bij CuraCameo voor wenkbrauwen en ogen (eyeliner)


Heb jij ook schoon genoeg van het dagelijkse tijdverslindende opmaakritueel van je gezicht? 

Twijfel dan niet langer, maar maak een afspraak voor het aanbrengen van permanente make-up voor de wenkbrauwen in Alphen aan den Rijn bij CuraCameo.  Dan ben je verzekerd van blijvend expressieve en verzorgde wenkbrauwen passend bij je haar-/huidskleur en je gezichtsvorm, oftewel dé goedkoopste facelift. De perfecte wenkbrauwen vallen niet op, maar liften je hele gezicht en trekken de aandacht naar je ogen.  Eigenaresse Iris Troost is niet alleen gespecialiseerd in het pigmenteren van wenkbrauwen, ook weet zij door het aanbrengen van permanente onder- en/of boveneyeliner een sprekende oogopslag te creëren.

Hoe gaat het aanbrengen van permanente make-up  in z’n werk?
Bij permanente make-up worden met een fijne naald pigmentstoffen onder de huid ingebracht. Omdat de techniek wel iets lijkt op tatoeage wordt permanente make-up ook wel cosmetische tatoeage genoemd. Echter, tatoeage is blijvend; permanente make-up vervaagt na een aantal jaren (1-5 jaar), afhankelijk van je huidtype. Daarom wordt geadviseerd de aangebrachte permanente make-up 1 maal per jaar te laten bijwerken.

CuraCameo  is in het bezit van een vergunning verstrekt door de GGD en werkt volgens alle gestelde eisen en richtlijnen. Je mag rekenen op jarenlange deskundigheid en alleen het beste resultaat is goed genoeg!  Tevreden klanten zijn van mening dat Cura Cameo hét adres is voor make-up permanent in Alphen aan den Rijn!

Waarom permanente make-up in Alphen aan den Rijn?

  • Als je er 24/7 verzorgd en stralend uit wil zien
  • Als je weinig tijd of geduld of geen vaste hand hebt voor het aanbrengen van make-up
  • Als je een visuele beperking hebt
  • Als je last van haarverlies hebt tengevolge van b.v. alopecia areata, chemokuur of overmatig epileren
  • Als je allergisch bent voor oogmake-up
  • Als je vaak aan sport doet of buiten bent
Behalve voor permanente make-up  ben je bij Cura Cameo in Alphen aan den Rijn op het juiste adres voor:
Voor verdere informatie en reviews kijk op www.curacameo.nl
Neem vrijblijvend contact op via cura@curacameo.nl om een en ander te bespreken of een afspraak in te plannen.