Massage Alphen aan den Rijn

Cura Cameo Massagesalon Alphen aan den Rijn
In deze jachtige tijd is het soms nodig een rustmoment voor jezelf te nemen! Dat kan heel goed door middel van een massage in Alphen aan den Rijn. In de Griekse geneeskunde wisten ze dit al! Hypocrates (de vader van de geneeskunde) liet zich dagelijks masseren voor het optimaliseren van zijn lichaam en geest. Door de juiste kwalitatieve technieken toe te passen gecombineerd met pure natuurlijke heerlijke geurende oliën gaat de energie in het lichaam beter stromen en worden blokkades opgeheven. Door de jarenlange ervaring van Iris Troost mag u rekenen op diepgaande behandelmethodes met inzicht, aandacht en een onderscheidende manier van aanraken. Samen met jou zal Iris nagaan waar je jouw energie kan verhogen, waar spanningen afnemen zodat jij in je kracht huiswaarts keert. Klantgerichte massages in Alphen aan den Rijn:

Bij deze vorm van massages wordt gekeken naar blokkades, ziektebeelden, stress, traumaverwerking en dergelijke. Allemaal dingen waardoor uw lichaam protesteert en u bijvoorbeeld rug- of nekklachten heeft maar ook andere problemen doen zich voor. Daarom krijgt u tevoren een vragenlijst gemaild zodat Iris Troost zich een goed beeld kan vormen en u optimaal kan helpen. Vaak is het raadzaam bij dit soort blokkades meerdere sessies te plannen binnen een bepaald tijdspad. U kunt hierbij denken aan shiatsu massage, lymfedrainage, buikmassage, littekenmassage, cuppingmassage, magnesiummassage.

Stimulerende massage in Alphen aan den Rijn:

Daarbij kunt u denken aan sportmassages om de afvalstoffen na inspanning sneller af te laten voeren zodat de spieren zich goed kunnen herstellen.
Met een bamboemassage worden spieren en zenuweinden geprikkeld en gestimuleerd met behulp van bamboestaven net zoals de Chinezen dat van oudsher doen.
Ayurvedische massage is ook een specialisatie van Cura Cameo massagesalon in Alphen aan den Rijn. Daarbij wordt gebruik gemaakt van ayurvedische biologische kruidenoliën.

Ontspannende massages in Alphen aan den Rijn:

Diverse ontspannende massages zoals shiatsu massage, hotlava stone massage, chakra massage, hoofdhuidmassage, aromamassage etc. etc.
Neem gerust contact op met Cura Cameo massagesalon in Alphen aan den Rijn om een en ander te bespreken of een afspraak in te plannen.